Extra Zekerheid

Een tweede fotograaf biedt extra zekerheid. Als er iets misgaat met de apparatuur van de hoofd-fotograaf, is er altijd een back-up. Daarnaast zorgt een extra paar ogen ervoor dat niets over het hoofd wordt gezien. 

meerdere perspectieven

Met een second shooter krijg je foto's vanuit verschillende hoeken. Een voorbeeld: terwijl de hoofd-fotograaf de bruid vastlegt, kan de tweede fotograaf de reacties van de gasten en de bruidegom fotograferen. Dit zorgt voor een completer beeld van je dag.

Meer Dekking

Bij grote bruiloften kunnen twee fotografen zich opsplitsen om meer momenten vast te leggen. Terwijl de één bij de bruid is, kan de ander bij de bruidegom zijn. Zo mis je geen enkel belangrijk moment. Zo worden alle bijzondere momenten vastgelegd, om nooit meer te vergeten!

Creatieve Foto's

Met een second shooter heb je meer ruimte voor creatieve foto's. Terwijl de hoofd-fotograaf zich focust op de hoofdmomenten, kan de tweede fotograaf meer spontane en artistieke beelden maken.

Aandacht voor Details

Twee fotografen kunnen beter de grote én kleine details van je bruiloft vastleggen. De tweede fotograaf kan zich richten op decoraties, bloemen en andere details die je dag uniek maken.

Een second shooter zorgt voor een rijker en completer fotoalbum van je bruiloft

Het biedt meer dekking, zekerheid en creatieve mogelijkheden, waardoor je nog meer kunt (na)genieten van je speciale dag. Ik heb een vaste second shooter, wij werken als duo vaak samen en zijn daardoor ook goed op elkaar ingespeeld. Ik zelf doe de bewerking van alle foto’s zelf, zodat de rapportage 1 geheel is. Ook voor in jullie trouwalbum.